måndag 28 juli 2008

Mycket skyffla blir det.....

I fredags åkte vi en sväng till Västervik då Jannica skulle jobba lite under fredagen och lördagen på MC-dagarna. Hade grymt trevligt där nere och fick träffa Jannicas kollegor som var mycket trevliga. Blev en hel del skratt under dagarna. Fick även träffa Sveriges skönaste världsmästare (Stellan Egeland). En kul kille med sjuk humor.

Väl hemma igen igår så blev det lite skyfflande på kvällen efter ett namnsdagskalas med bad och mat. Fick bada med systersonen Hugo och han var mer vild än tam med flytvästen på. Kastade sig i vattnet gång på gång och bara garvade.

Idag så har jag fortsatt att jämna ut makadammet så gått det går och sen har jag lagt ut ett gäng stenar runt om på två ställen där det behövs lite förstärkning. Hettan var nästan olidlig så man fick jobba lite och sen hälla i sig en liter vätska och ta det lugnt en stund för att sen återigen upprepa den processen. Hursomhelst så börjar det se ganska skapligt ut nu och efter lite filande i morgon på ytan så är det nog snart dax att hyra en padda.

Har också beställt ett grundpaket från www.supergrund.se som jag hoppas ska komma någon dag v 32.

Inga kommentarer: